is loading...

Előadásaink

Igényes és elgondolkodtató előadások, színes repertoár jellemzi a Zichy Szín-Műhely darabjait. Társulatunk a nehezebb utat választja, nem a populáris irányt követi, hanem összművészeti előadásokat állít színpadra. Szórakoztat és edukál egyszerre. A legkisebbektől a nagykamaszokon át, a felnőttekig minden korosztálynak van mondanivalónk.

Tudj meg többet

Képgaléria

Rólunk, veletek, együtt, itt és ott, színházban, iskolában, előadáson, próbán, amikor egy kép többet mond ezer szónál. Vannak élmények, amiket leírni, bemutatni szinte lehetetlen, ezek a képek örömteli pillanatokat idéznek fel, nem csak nekünk, hanem nektek is.

Nézd meg te is

Sajtómegjelenések

Rólunk, nekünk, vélemények és kritikák. Beharangozók, programajánlók, interjúk, velünk lelkes színházcsinálókkal nektek. Örülünk, ha a média érdemesnek találja produkcióinkat, hogy közhírré tegye alkotóműhelyünk életének aktualitásait.

Tudj meg többet

Previous Next
Avatar
Dolmány Attila
színész-rendező
Avatar
Turek Miklós
színművész
Avatar
Kövesdi László
színművész

Dolmány Attila színész-rendező

2012. óta szabadúszóként a Játékszín, a Vígszínház, a Pesti Színház, a Bakelit Multiart Center és még sok más színpad állandó fellépője.

1975-ben született Budapesten, értelmiségi tanár-szülők gyermekeként. Tanulmányait külvárosi iskolákban végezte, már gyerekként szavalóversenyeket nyert, bár akkor még csillagásznak készült. 16 éves korában kezdett el kacérkodni a színpaddal, 1992-ben az Országos Diákszínjátszó Találkozón első díjat nyert. A következő évben bronz díjjal tüntették ki, ezzel párhuzamosan már felvételizett a Színművészeti Egyetemre (akkor SZFF). 1994-ben otthagyta ELTE tanulmányait és leszerződött a Madách Színházba. Tanított beszédet, mesterséget, és számtalan előadásban vett részt kezdőként mind független, mind pedig kőszínházi produkciókban. 1995-ben Kaposi László kezei alatt drámapedagógiai végzettséget szerzett. 1996-ban a Ki Mit Tud?-on televíziós elődöntős volt, 1997-ben felvételt nyert az SZFE prózai színész osztályába Marton László vezetésével.
Sokakkal dolgozott együtt: úgymint Székely Gábor, Eszenyi Enikő, Szász János, Gothár Péter, Ascher Tamás, Bezerédy Zoltán, Lukács Andor, Makk Károly, Hegedűs D. Géza, Kiss Csaba és Stefano De Luca, a milánói Scala volt igazgatója. Valamint az akkor pályájuk elején lévő rendezőkkel, így Koltai Gáborral, Romvári Gergellyel, Harangi Máriával, Nagy Katival, Réthly Attilával, Schilling Árpáddal, Almássy-Tóth Andrással és Léner Andrással.

Turek Miklós színművész

Nevéhez fűződik a Versszínház 2004-es elindítása, mely mára komoly irodalmi, színházi, zenei és képzőművészeti repertoárral rendelkező, határainkon túl is ismert kulturális vállalkozás.

Turek Miklós 2000-ben diplomázott a Színművészeti Egyetemen. Diploma után a Győri Nemzeti Színház társulatához szerződött. A színházi munkái mellett rendszeresen dolgozik magyar és külföldi filmes és televíziós produkciókban. Dolgozott többek között Jancsó Miklóssal, Szabó Istvánnal, Ragályi Elemérrel, de Kevin Connorral és Christian Bale-el is. Nem idegen tőle a reklámok világa sem, hiszen hangját és arcát is rendszeresen láthatjuk, hallhatjuk világcégek kampányaiban. Nevéhez fűződik a Versszínház 2004-es elindítása, mely mára komoly irodalmi, színházi, zenei és képzőművészeti repertoárral rendelkező, határainkon túl is ismert kulturális vállalkozás. Ezért külön öröm Miklós számára ebben a kuriózumnak számító, különleges produkcióban közreműködni, mely az egyik legnagyobb magyar költő, Arany János szavaival segít bepillantást nyerni egy méltatlanul feledett, páratlan tehetségű festőművész, Zichy Mihály, titkos, néha borzongató világába.

Kövesdi László színművész

„Szabadúszóként, mindig is a magam útját jártam, s két út közül mindig a nehezebbet választottam. Koromból adódóan már nem az fontos számomra, hogy mit kaphatok még, hanem hogy mit hagyok majd magam után.”

„Szabadúszóként, mindig is a magam útját jártam, s két út közül mindig a nehezebbet választottam. Koromból adódóan már nem az fontos számomra, hogy mit kaphatok még, hanem hogy mit hagyok majd magam után. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy Arany balladái kapcsán megismerkedhettem Zichy Mihály munkásságával is, aki érthetetlen módon méltatlanul van nemzete tudatában feledve. Külön érdekesség, hogy idős barátom, és szellemi tanítóm Épp Bárczi Benőtől, a "Tetemre hívás" című ballada egyik szereplőjétől származtatja magát, akinek barátságát a próbafolyamat idejében kaptam ajándékul a sorstól. Vallom, hogy a művész felelős a világ rendjéért, és nagy öröm számomra, hogy szerény képességeimmel, ennek tudatában szolgálhatom - ezen nemes feladatra méltó kollégáimmal együtt - az utánam jövő nemzedéket.”

A Zichy Szín-Műhely egyedülálló művészeti koncepciójával elnyerte az „Érték és Minőség Nagydíjat” amely a győztesek útlevele.
 
 • Emberi Erőforrások Minisztériuma
 • Nemzeti Kulturális Alap
 • Budapesti Tavaszi Fesztivál
 • Tematic Media Group
 • Grafit Pencil Nyomda
 • Újbuda
 • Cservenák Méteráru Rövidáru Lakástextil
 • Sláger TV
 • Aranykor
 • Flyerz magazin
 • Fidelio
 • Ikon Média
 • Magyar Művészeti Akadémia

Technikai partnerünk:
Technikai partnerünk:

Írj nekünk!