e

Rólunk

A Zichy Szín-Műhely egyedülálló művészeti koncepciójáért elnyerte a „Magyar Termék Nagydíjat” valamint az „Érték és Minőség Nagydíjat”, amely a győztesek útlevele

Alapító-producerünk, Zichy Gabriella annak a nemesi családnak a leszármazottja, amelynek tagja volt a festőgéniusz, Zichy Mihály is.
A kezdőoldalon olvasható idézet – „a műveltség jó sorsban ékesség, balsorsban menedék” – Arisztotelész évezredes bölcsessége a producerünk és az általa vezetett műhelyünk mottója is.

2014-ben alakult társulatunkat nagyratörő, céltudatos és a kultúra szolgálatára szegődött színészek és munkatársak alkotják.
Az alkotóműhely egyben kifejezési forma is számunkra. Hiszünk abban, hogy a kultúra mindenkié és terjesztésében fontos szerepünk van. Szeretnénk minőségi színházi élményt nyújtani minden korosztály számára, amely nem csak szórakoztat, de edukál is egyben. A Zichy Szín-Műhely tagjaiként missziónak érezzük, hogy a jövő nemzedékét nyitottá tegyük a művészetek és a magyar irodalom iránt, hiszen kulturális programokon közösen részt venni örömteli, személyiségünket gazdagító, tartalmas időtöltés. Színművészeink különböző művészeti ágban, de közös téma mentén alkotnak és állítanak színpadra egyedülálló előadásokat.

Produkcióink létrehozása során igyekszünk Magyarország fontos társadalmi témáit színpadra állítani. Sok olyan terület van, ahol a minőségi színházi élményhez való hozzáférés lehetősége korlátozott, ezért utazó színházként ha kell, házhoz visszük a kultúrát.

Alkotóműhelyünkben magas szintű csapatmunka folyik, melynek minden percét élvezzük.

A Zichy Szín-Műhely egyedülálló művészeti koncepciójával elnyerte az „Érték és Minőség Nagydíjat” amely a győztesek útlevele.

A 19. Kaleidoszkóp VersFesztiválon, a legjobb férfi színész különdíját a Zichy Szín-Műhely ADYnemADYde című, Dolmány Attila rendezte kísérleti előadásában kapta Tzafetás Roland.

Támogatóink

Előadásaink nem jöhettek létre támogatóink nélkül, akik a kultúra megőrzését, terjesztését legalább olyan fontosnak tartják, mint mi.