e

Cservenák Szilvia

koreográfus

Bemutatkozás

1978-ban született, öt éves korától táncol, balettal kezdett, aztán a latin stílus felé indult el és ez a szerelem meg is maradt. 1992-ben már versenytáncos, egészen 2003-ig, ez idő alatt többszörös amatőr Országos bajnok, és profiként harmadik helyezett a Magyar bajnokságon, illetve Európa bajnok második helyezett is lett salsa kategóriában. A Botafogó táncegyüttesben szólótáncosként és koreográfusként is dolgozott, például a Don Q című előadás is a nevéhez fűződik. Tanárai és mesterei között nem kisebb nevek találhatók, mint Jánosi László és Grúber Márta.
1998 és 2013 között a művészeti munkák mellett többek között kereskedői, ruhakészítő, sportoktató és edző végzettségeket szerzett, 2007-ben társastánc-versenytánc vezetésére jogosító iskolát fejezett be.
Mindezek mellett színházi táncosként is dolgozott. 2001-ben Eszenyi Enikő Ping Swing című showjában debütált, majd Bakó Gáborral közös munkákkal jutott el a győri, a szolnoki színházakba, illetve a József Attila és a Vígszínház színpadára. Jelenleg táncoktatással foglalkozik, fő csapásiránya az esküvői táncok betanítása.

Contact: