is loading...

Karácsonyi Bérlet Akció

 

Az adventi időszak kezdetén, Karácsony közeledtével egy különleges lehetőséggel szeretnénk kedveskedni Nézőinknek, ezzel is hozzájárulva, hogy szeretteinek egy igazán egyszerű, de annál értékesebb, közös ajándékot tehessünk a fa alá.

A Zichy Szín-Műhely idén először indítja el „Karácsonyi szabadbérlet” vásárlási akcióját. Az akció keretében nézőink 3 illetve 5 db-os szabadbérleteket vásárolhatnak, amelyekkel jelentős kedvezménnyel nézhetik meg gyermek-, ifjúsági, valamint 2021-ben bemutatásra kerülő előadásainkat. A bérlet akár egy előadásra is felhasználható, így családi ajándéknak is tökéletes.

A karácsonyi szabadbérlet a 2021. január 1. és 2021. december 31. között megtartott gyermek-, ifjúsági és felnőtt előadásokra érvényes, ezen belül az előadás időpontja és helyszíne szabadon választható.

További meglepetésként minden Bérletvásárlónknak egy CD-t küldünk ajándékba, amely Csukás István-Dolmány Attila-Szitha Miklós: Utazás a szempillám mögött című varázslatos mesejátékának zenei anyagát tartalmazza.

A 3 db-os szabadbérlet 6.900 Ft-os áron, az 5 db-os szabadbérlet 9.900 Ft-os áron vásárolható meg a Zichy Szín-műhely honlapján vagy a jegy.hu oldalon.
Szabadbérlet vásárlás

A szabadbérletben választható előadások a következők:

Csukás István – Dolmány Attila – Szitha Miklós: Utazás a szempillám mögött
zenés mesejáték
További részletek

Arany balladák- másképp – Arany János balladái Zichy Mihály rajzaival
ifjúsági előadás
További részletek

ADYnemADYde – kortárs dokumentumszínházi előadás Ady Endre halálának 100. évfordulója alkalmából
ifjúsági előadás
További részletek

Létmesék kicsit és nagyon fölnőtteknek – Pilinszky-mesék
ifjúsági előadás a Zichy Szín-Műhely és Turek Miklósnak, a Versszínház megalapítójának közös szervezésében – új előadás, bemutató 2021. április
Az előadás a „Színház az iskolákba megy” proramsorozatunk következő állomása, amely Pilinszky János születésének 100. évfordulójára készül.

A mesehallgatás nemcsak a gyermekek kiváltsága. Pilinszky János mesevilága az ifjak és felnőttek lelkét is megigézi. Sorai a bennünk élő gyermeket szólítják. Ringatják, TANÍTJÁK, megdöbbentik, feloldozzák és “átkódolják”.
És mi tátott szájjal hallgatjuk a varázsszavakat a királylányról, sárkányról, szegénylegényről, és csak társaink veszik észre bennünk a mesehallgatástól megújult önmagunkat.

Egressy Zoltán: Gordiusz (karanténkomédia)új előadás, ősbemutató 2021. március 5.
Az ősbemutató témája nem is lehetne aktuálisabb, mint a 2020. márciusában kitört világjárvány, amelynek következtében életünk fenekestül felborult. E váratlan helyzet nap mint nap jelentős kihívások elé állította kapcsolatainkat, jelen esetben egy kissé ellaposodott, megszokottá vált házasságban élő férj és feleség mindennapjait.
Ezt a „kapcsolati válságot” és persze „annak gordiuszi megoldását” mutatja be ez a komédia, amelynek karaktereiben oly sokan magunkra ismerhetünk.

„ Karanténfeszültség; a férj súlyos katonai diktatúrában érzi magát, a feleség totális felhatalmazást kér a járvány idejére, a takarítónő családon belüli erőszak elől menekül a lakásba. Az érzékek pedig a papírformának megfelelően újra és újra legyőzik a makacsul feltámadó szabadságvágyat. A darab azt vizsgálja, milyen hatással van a karantén az emberi kapcsolatokra. Erősíti az összetartozást, vagy szétzilálja a szálakat? A helyszín egy egyszerű, hétköznapi lakásbelső, ahonnan a szereplők kétségbeesetten keresik a kiutat, miközben saját, kibogozhatatlan kapcsolati hálóikban próbálnak boldogulni.” (Egressy Zoltán)

 

Felhívjuk nézőink figyelmét, hogy a szabadbérlet automatikus belépésre nem jogosít. Kérjük, hogy a választott előadásra a jegy@zichyszinmuhely.hu e-mail címen előzetesen foglalják le jegyeiket, a jegyek a bérletszelvény ellenében az előadás előtt a jegypénztárban vehetők át.